Κερδίστε 10% έκπτωση!

Αυθημερόν παράδοση εντός Θεσσαλονίκης (εντός ωραρίου κατ/τος)

Τρόποι πληρωμής

Οι διαθέσιμοι τρόποι πληρωμής είναι οι εξής:

1. Πληρωμή με πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα

Αποδεκτές κάρτες είναι οι Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners, Discover, και η χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού Masterpass. Για να διασφαλιστεί η απόλυτη ασφάλεια των ηλεκτρονικών συναλλαγών μέσω πιστωτικών καρτών, οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Alpha e-Commerce” της ALPHA BANK και οι πληροφορίες σχετικά με την κάρτα μεταδίδονται/μεταφέρονται μέσω Διαδικτύου σε κρυπτογραφημένη μορφή (SSL 128-bit encryption) και δεν είναι προσβάσιμες από το ηλεκτρονικό κατάστημα.
Στην ασφαλή φόρμα συμπλήρωσης της ALPHA BANK μπορείτε να συμπληρώσετε όλα τα απαραίτητα πεδία (αριθμό κάρτας, ημερομηνία λήξης της και τράπεζα έκδοσης).

2. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Ο λογαριασμός στον οποίο μπορείτε να κάνετε την κατάθεση είναι:

ALPHA BANK
IBAN: GR180140 707070 700 200 201 7748
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΤΑΠΑΖΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

EUROBANK
IBAN: GR77026004 100000 9020086 9523
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΤΑΠΑΖΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Κατά την κατάθεση του ποσού, είναι απαραίτητο να δηλώσετε τον αριθμό παραγγελίας που θα σας έχει δοθεί με την ολοκλήρωσή της. Στη συνέχεια, στείλτε μας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής με e-mail στο contact@leonidasthessaloniki.gr και εμείς, μόλις λάβουμε το αντίγραφο. Το κατάστημά μας θα αποστείλει άμεσα την παραγγελία σας.
Αν χρησιμοποιείτε web banking μπορείτε να κάνετε την κατάθεση του ποσού και να μας στείλετε με e-mail στο contact@leonidasthessaloniki.gr την απόδειξη της κατάθεσης.

3. Αντικαταβολή

Εξοφλήστε με μετρητά την παραγγελία σας κατά την παραλαβή της από τη μεταφορική εταιρία. Η υπηρεσία αντικαταβολής κοστίζει 1€ επιπλέον.

4. Παραλαβή από το κατάστημά μας.

Χωρίς χρέωση.

  • Η αποστολή των προϊόντων ξεκινά με την επαλήθευση της κατάθεσης

10% ΕΚΠΤΩΣΗ

ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ NEWSLETTER

Για την πρώτη σας παραγγελία!