Κερδίστε 10% έκπτωση!

Αυθημερόν παράδοση εντός Θεσσαλονίκης (εντός ωραρίου κατ/τος)

Όροι χρήσης & Πολιτική απορρήτου

Πριν εισέλθετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα και περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας, είναι απαραίτητο να συμβουλευτείτε τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις που εφαρμόζονται ειδικά για τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος Leonidas-Thessloniki, που βρίσκεται στην διεύθυνση www.leonidasthessaloniki.gr. Η περαιτέρω χρήση και περιήγηση στην ιστοσελίδα www.leonidasthessaloniki.gr συνεπάγεται και υποδηλώνει την ρητή και ανεπιφύλακτη κατανόηση και αποδοχή των όρων και προϋποθέσεων. Εάν κάποιος χρήστης δεν συμφωνεί με αυτούς του όρους οφείλει να απέχει από τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος και από κάθε συναλλαγή με αυτό. Η Leonidas-Thessaloniki διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να ανανεώνει τους παρόντες όρους και προϋποθέσεις σύμφωνα με τις ανάγκες της και τα συναλλακτικά ήθη. Η Leonidas-Thessaloniki αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει τους χρηστές για τυχόν τροποποιήσεις καθώς και για οποιαδήποτε αλλαγή, μέσω από την ιστοσελίδα του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος. Διευκρινίζεται ότι η αλλαγή όρων δεν καταλαμβάνει παραγγελίες τις οποίες έχετε ήδη κάνει.

Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ. Οι τιμές αυτές αφορούν τις ποσότητες οι οποίες είναι διαθέσιμες στo κατάστημα μας, ενώ το leonidasthessaloniki.gr επιφυλάσσεται του δικαιώματός του να αναπροσαρμόζει τις τιμές.

Οι τιμές των προϊόντων στο φυσικό κατάστημα ενδέχεται να παρουσιάζουν μικρές διαφορές από τις τιμές στο ηλεκτρονικό κατάστημα leonidasthessaloniki.gr.

Τα προϊόντα δεν επιστρέφονται και δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων σε κανένα προϊόν.

Για ολική ή μερική ακύρωση της παραγγελίας σας, εφόσον δεν έχει ξεκινήσει η διαδικασία αποστολής, μπορείτε να καλέσετε στο 2310 260406 και ένας συνεργάτης μας θα είναι πρόθυμος να σας εξυπηρετήσει.

Τα είδη του leonidasthessaloniki.gr είναι διαθέσιμα μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Η Leonidas-Thessaloniki εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση των καταναλωτών σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας των ειδών. Οι φωτογραφίες των προϊόντων είναι ενδεικτικές. Η Leonidas-Thessaloniki δεν φέρει ευθύνη για τυχόν διαφορές στη συσκευασία των προϊόντων, καθώς και σε περίπτωση που οποιαδήποτε προϊόντα αναφέρονται με λάθος τιμή λόγω τεχνικού σφάλματος ή σφάλματος στα στοιχεία τιμολόγησης. Το ηλεκτρονικό κατάστημα της Leonidas-Thessaloniki δεν φέρει ευθύνη για τυχόν τεχνικά προβλήματα που τυχόν παρουσιασθούν στους χρήστες όταν επιχειρούν πρόσβαση σε αυτό και κατά την διάρκεια αυτής.

Η Leonidas-Thessaloniki δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις εκτέλεσης και παράδοσης παραγγελιών που οφείλονται σε περιπτώσεις που δεν μπορούν να αποδοθούν σε υπαιτιότητα της εταιρείας ή οφείλονται σε ανωτέρα βία και θα δικαιούται παράταση του χρόνου για την εκτέλεση. Ενδεικτικά παραδείγματα μπορεί να είναι απεργίες, τρομοκρατικές ενέργειες, πόλεμος, προβλήματα των προμηθευτών, μεταφοράς, παραγωγής, κατάργηση προϊόντων, διακυμάνσεις των συναλλαγματικών ισοτιμιών, κυβερνητικές ή νομοθετικές πράξεις και φυσικές καταστροφές.

Όλα τα περιεχόμενα της ιστοσελίδας (συμπεριλαμβανομένων κειμένων, γραφικών, εικόνων, φωτογραφιών και λογισμικού) είναι πνευματικής ιδιοκτησία της Leonidas-Thessaloniki και προστατεύονται από την Ελληνική και Διεθνή Νομοθεσία. Απαγορεύεται η οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή και αναμετάδοση του υλικού, χωρίς έγγραφη άδεια της εταιρίας.

Οι χρήστες του www.leonidasthessaloniki.gr συμφωνούν και αναλαμβάνουν να μη χρησιμοποιούν τo ηλεκτρονικό κατάστημα για:

– Αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου που είναι παράνομο για οποιοδήποτε λόγο, προκαλεί παράνομη προσβολή και βλάβη στην Leonidas-Thessaloniki ή σε οποιονδήποτε τρίτο είτε προσβάλλει την εμπιστευτικότητα ή το απόρρητο πληροφοριών οποιουδήποτε προσώπου,
– Αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου που προκαλεί προσβολή των χρηστών ηθών, κοινωνικών αξιών, της ανηλικότητας κ.λ.π.
– Αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου για το οποίο οι χρήστες δεν έχουν δικαίωμα μετάδοσης σύμφωνα με το νόμο ή τις εν ισχύ συμβάσεις (όπως εσωτερικές πληροφορίες, ιδιοκτησιακές και εμπιστευτικές πληροφορίες που αποκτήθηκαν ή αποκαλύφθηκαν ως μέρος εργασιακών σχέσεων ή που καλύπτονται σε συμφωνίες εμπιστευτικότητας),
– Αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου το οποίο παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων,
– Αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε υλικού το οποίο περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή τον εξοπλισμό της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών,
– Ηθελημένη ή αθέλητη παράβαση της ισχύουσας νομοθεσίας ή των διατάξεων,
– Παρενόχληση τρίτων με οποιοδήποτε τρόπο,
– Συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων σχετικά με άλλους χρήστες.

Η Leonidas-Thessaloniki αναγνωρίζει τη σημασία του θέματος της ασφαλείας των προσωπικών σας δεδομένων καθώς και των ηλεκτρονικών σας συναλλαγών και λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια σας. Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά σας στοιχεία και τις συναλλαγές σας, είναι ασφαλείς και απόρρητες.

Κατά την επίσκεψή σας στο www.leonidasthessaloniki.gr είναι πιθανό να σας ζητηθούν προσωπικά στοιχεία για τη διεκπεραίωση των παραγγελιών σας και τη διασφάλιση της επικοινωνίας μαζί σας. Τα προσωπικά δεδομένα τηρούνται αποκλειστικά και μόνο για λόγους που αφορούν τις συναλλαγές σας μαζί μας , την βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών και την διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο, με εξαίρεση όπου προβλέπεται από το Νόμο στις αρμόδιες και μόνο αρχές. Σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή ο χρήστης διατηρεί το δικαίωμα ενημέρωσης ή και αντίρρησης στην περαιτέρω επεξεργασία των στοιχείων του σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων.

Ο Δικτυακός τόπος δημιουργήθηκε και λειτουργεί σύμφωνα με την Ελληνική νομοθεσία. Σε περίπτωση οποιασδήποτε διαφοράς που τυχόν ανακύψει θα εφαρμόζεται το Ελληνικό Δίκαιο και αποκλειστική δικαιοδοσία θα έχουν τα αρμόδια δικαστήρια των Αθηνών.

10% ΕΚΠΤΩΣΗ

ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ NEWSLETTER

Για την πρώτη σας παραγγελία!